Evenimente Corporate

leul de aur

Eleganta & Traditie

In cadrul complexului hotelier Leul de Aur, evenimentele tale de business au din start garantia succesului. Iti punem la dispozitie o sala de conferinte dedicata exclusiv evenimentelor corporate de 80 de locuri, dar si alte spatii versatile, total potrivite pentru orice tip de eveniment, de mici sau mari dimensiuni.

  • sala corporate cu 80 de locuri
  • salonul elegant cu 80 de locuri
  • salonul cu semineu cu 40 de locuri
  • sala mic dejun cu 60 de locuri

Ai certitudinea unui eveniment de excepție alegând Leul de Aur pentru business-ul tău!

Facilitățile noastre corporate sunt elegante și versatile. Avem in dotare echipamente audio-video de ultimă generație, posibilitatea de a organiza coffee break-uri, de a lua masa si de a oferi cazare in locatie, iar portofoliul nostru de parteneri B2B este de exceptie: ELIS PAVAJE, BCR Romania, Federatia Nationala de Sah, Casa Auto Sebes, Alpin 57 Lux si multi altii.

Teambuilding la Leul de Aur

Vrei sa iti rasfeti echipa intr-o locatie frumoasa? Angajatii tai au nevoie de un motiv in plus sa fie dedicati, creativi si multumiti de angajator?

Organizarea unui teambuiling la Leul de Aur este o idee excelenta! Iti punem la dispozitie portofoliul nostru vast de cazare, serviciile de luat masa de exceptie, dar si experienta noastra in organizarea de evenimente de business. Ne ocupam de programul companiei tale in timpul sederii la noi si venim cu propuneri de relaxare si entertainment deosebite: excursii spre cele mai frumoase destinatii turistice din zona, momente inedite de muzica, dansuri si multe altele.

Rezerva acum

„Organizarea unui eveniment de anvergura al Sahului romanesc este intotdeauna mai placuta cand ai alaturi un partener de incredere precum complexul hotelier Leul de Aur. Intotdeauna o bucurie sa revenim la Sebes!”

(George Necula, Manager de proiect si director de turneu al Federatiei Nationale de Sah, 2023)

Logo Leul de Aur Sebes

Noi, cei de la Leul de Aur nu vindem servicii, ci facilitam experiente! Scopul nostru? Sa transformam sejurul tau intr-o experienta memorabila!

anpc
solutionare online

Urmareste-ne pe
Social media